MANİSA / TURGUTLU - Mehmet Gürel İlkokulu

May

Okulumuz sınıf öğretmenlerinden Mehmet Şerif ÇETİN tarafından okulumuz öğretmenlerine iklim değişikliği ve sıfır atık eğitimi verildi.

May

Okulumuz Rehber Öğretmeni tarafından öğretmenlerimize Öğretmenlikte Etik İlkeler eğitimi verildi.

May

Öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize ilkyardım eğitimi verildi.

Nis

23 Nisan kutlamaları kapsamında okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri belediye başkanlığına ziyarette bulundular. Belediye başkanımız Çetin AKIN koltuğunu öğrencilerimize bıraktı. Öğrencilerimize böyle bir deneyim imkanı sunan, Belediye Başkanı Çetin AKIN'a ve Turgutlu Belediyesi çalışanlarına çok teşekkür ederiz.

Nis

Şbt

Okulumuzda E TWİNNİNG kapsamında Güvenli Okul Güvenli İnternet projesi yürütülmektedir. Projenin şubat ayı çalışmaları dahilinde logo tasarımı ve pano çalışmaları yaptık. Öğrencilerimiz güvenli internet kullanımı hakkında bilgi sahibi olurken, aynı zaman eğlenceli etkinlikler ile güzel vakit geçirdi.

In our school, safe school safe ınternet Project is carried out within the scape of Etwinning. We made logo desing and panel Works within the scape of the project's February work. While our students learned about ınternet usage, they also had a good time with fun activities.

Ekm

Muğla Anadolu Lisesi 2002 mezunları, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize 90 adet bot ve mont yardımı gerçekleştirdi. Yardımlarından dolayı kendilerine ve vesile olan sınıf öğretmenimiz Fehmi ŞAHAN'a öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Şbt

Ock

Okulumuz rehber öğretmeni Merve YAMAN EĞER tarafından yürütülen Akran Arabuluculuğu projesi kapsamında verilen eğitim tamamlandı. 3. ve 4. sınıf öğrencilerinden seçilen 12 öğrenci 11 oturum süren arabulucuk eğitimlerini tamamlayarak arabuluculuk rozetlerine kavuştular.

Ock